La Badalona del segle XVI, la nostra Badalona.

La Badalona del segle XVI, la nostra Badalona.

I… que podem dir? Què podem dir d’aquests tres dies? Els que l’heu viscuda des de dins ja ho sabem! Una experiència inolvidable! I els qu eno l’heu poguda viure des de dins us recomanem per proximaes edicions poder-ho fer. I és que del 8 al 10 d’abril Badalona es va traslladar a l’edat Medieval del segle XVI de la mà dels nobles, dels pagesos, vilatans i pirates!

Des de l’Associació estem molt contents del resultat inedit d’aquesta edició de la festa. Gràcies a la col·laboració de tothom: entitats, persones, organismes, comersos, ho hem pogut fer realitat! Esperem que l’any que ve poguem contar amb tothom de nou i, a la vegada, encara ampliar més la nostra celebració!

Només ens resta dir…

Visca la Festa Medieval! VISCA BADALONA!