TROBADA DELS MEMBRES DE LA XARXA D’ENTITATS I MUNICIPIS MEDIEVALS

TROBADA DELS MEMBRES DE LA XARXA D’ENTITATS I MUNICIPIS MEDIEVALS

Ahir, dia 6 de novembre, membres de la Xarxa d’Entitats i Municipis Medievals, es varen reunir a Badalona per elaborar un Reglament Intern de Funcionament on es concreten les condicions que han de reunir els nous socis , elaborar el programa d’activitats del proper any i, entre altres coses, triar el logo de la Xarxa.

Aquesta Xarxa que té com finalitat el fomentar, divulgar, cuidar i promocionar el patrimoni, històric i artístic medieval i establir sinèrgies i compromisos de col•laboració en l’àmbit de la cultura, està impulsada per els municipis de Badalona, Montblanc, Besalú, Bagà, Súria i Sant Pere de Vilamajor.

Durant el proper any, a més a més de coordinar les festes medievals que es realitzen en aquests municipis, celebraran unes Jornades Medievals i editaran una revista que reculli informació sobre les Festes Medievals que es celebren a tot arreu.
Amb la participació de la Festa Medieval “Pirates a Badalona” la nostra ciutat es converteix en un instrument per donar a conèixer el nostre interessant patrimoni medieval: Sant Jeroni de la Murtra, Can Canyadó, Dalt la Vila…

A més a més amb la nostra Festa es aconsegueix potenciar i millorar la cohesió social i el sentit de pertinença ja que són més de seixanta entitats les que participen i fan possible “Pirates a Badalona”.

Badalona, 7 de novembre de 2012